13.10.06

Foto zapis - Residencia, ljudje, dogajanje

Takole, kot obljubljeno, prvi paketek slikic. Tukaj so le izbrane, malce več jih je v online foto albumu. Uživajte.

Residencia Universitaria José Isbert - stopnišče sredi našega (moškega) bloka

Vhod v naše stanovanje - 1 D

Neke vrste bivalni prostor, čeprav ne ravno blazno uporaben. Boljša rešitev bi bil kakšen poceni, a velik kavč. Mi je pa nadvse všeč "okno" iz kuhinje

Nobene pripombe nad kuhinjo, veliko delovne površine in prostora v omarah, velik hladilnik in ostali potrebni "stroji" (pogrešam mikser in likalnik, sploh slednji je prvi na listi nakupov). Okno pa je pika na i. Nasploh je stanovanje polno velikih oken.

Tole je moja sobica, za silo sem jo spravil v red, malce se igram z zeleno in črno barvo, manjka pa še vedno precej stvari. Počasi.

Vse chice na poljski večerji - Poljakinje Agnieszka, Monika in Justina, Brazilki Elleni in Marta, četrta poljakinja Bernardetta, ter še ena Brazilka Giovanna.


Na prvi sliki Španca Pablo in Juan poizkušata poljsko / slovensko hrano. Na drugi pa se objektivu nastavljata Romun Bogdan in Nemec Marcel.

(I)zbrana druščina na botellonu.

Včeraj v maroškem baru v Zoni (žurersko središče Albaceteja). Se opravičujem za kvaliteto, a slikal je nek Španec, pa tudi Justinin fotkič ima svoje muhe.

PS: Kot kaže, danes album ne bo v celoti uploadan. Linijo v internet sobi so namreč obremenili pogovori s fanti v Braziliji in na Poljskem, Skype in ostali programčki pa na polno zasedeje upload. Manjana :]

PS2: Lažen alarm, upload je v celoti uspel že danes. Hasta luego!

6 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Pošteno!!! :) Lušne punce tele Poljakinje. Vidim, da se kar zastopte. ;) Pa stanovanje tud fajn izgleda. Upam, da bo še kaj fotk he he

p.s. A to vsi računalništvo študirate? (najbrž ne a)

Shkarpyan pravi ...

Jaja, fotk bo se polno, brez skrbi ;]

Racunalnicarjev nas je kakih 6, drugo so pa vecinoma pravniki, pa nekaj ljudi, ki delajo neke podiplomske projekte in tako... Mesano. Smo se pa vsi strinjali, da so racunalnicarji enaki tako v Sloveniji, kot na Poljskem, kot v Spaniji. Se dobro da nismo racunalnicarji ;]

Anonimni pravi ...

Ej sosed kje so pa obljubljeni bengalski tigri, pa kaksno fotko Santiaga Bernabeua bi lahko prlepu gor.
Sicer pa uzivaj in lepo se imej.
By

P.S.

V tvoji rodni vasi nic novega

Anonimni pravi ...

Ja ni slabo ne!!Sm vidu da maš neki lepga v omari prlimanga:)
Na slikah zgleda kul, upimo da se bo dalo tut kej v živo pogledat...

Anonimni pravi ...

Je**š omaro... ko bo šla sezona bolj h koncu, bo omara zmeraj bolj zaprta ;)

Anonimni pravi ...

Ti si pa zelo priden pisec postal :) Si moram malo vec casa vzet kot ga imam danes, da vse preberem.
Sem namrec nekaj po HT konfah gledala, videla razpis za novega LA-ja in se seveda posedicno spomnila na tvoj blog :) Me res veseli da si prisel do statusa in Spanije (mja, vseeno nismo samo stevilke, smo tud denar, ki ga faks dobi ali pa ne), tale link pa ze leti v priljubljene.

Veliko zabave