13.9.06

Sto ljúdi, sto čúdi, premalo komentarjev

V zadnjih zapisih sem mogoče malce preveč zašel v nogometne in športne vode, upam da nisem s tem izgubil kakšnega dela bralcev, ki jih to ne zanima preveč. Ampak dejstvo je, da je šport, sploh nogomet, tema o kateri bi lahko razpredal še in še. Če bi imel na voljo več komentarjev, bi se najbrž uspel bolje prilagoditi željam, tako da zadnjič lepo prosim, dajte no komentirat. Vzame vam dve minuti, zadovoljen pa bom tudi s stavkom "jebeš fuzbal, gremo raj na pleskavico".

Pleskavica, balkanska različica McDonald's-ovega bednega izgovora za meso, ki ga tlači v hamburgerje (ali pa obratno), Wikipedija o njej pove, da je Srbskega izvora in da se nad njo navdušujejo vsi, ki ležijo na migracijski poti Srbija-Nemčija, ne gre pa spodbijati dejstva, da je najboljša s kajmakom, če se le da ob petih zjutraj, po napornem obhodu Ljubljanskih študentskih dogajališč.


Nemce si stereotipno sicer predstavljamo kot dokaj zaprt narod brez smisla za humor, razgovorijo se šele ob vrčku piva in klobasi (ali pleskavici). Spodnji primer pa kaže, da le niso tako zateženi, mislim da bi pri nas v podobnem primeru ljudje kaj hitro začeli vihteti pesti. Mogoče se pa motim... Je bil že kdo žrtev skrite kamere?


Še en filmček, ki me je navdušil med brskanjem po YouTube-u. Prvi nastopajoči ni bogvekaj, počakajte na fanta v oranžni majici. He's got some moves.


PS: Pozabu povedat, prvi filmček posredovan s strani cimra, ki se pridno oglaša v komentarjih. Via \o/, bi se lahko reklo :]

8 komentarjev:

Anonimni pravi ...

omg kaj pa oni oranžni dela :O :D ne morem verejet

aja pa ona skrita kamera z pojstlo :ava: :D

Heretic

Anonimni pravi ...

Dobri filmčki :) Taoranžni je res prou šokantno dober. No ko smo glih pr "plesu" he he. Poglej si kako to delajo v Rusiji :)

Shkarpyan pravi ...

Hehe, stari ga muva, huuudó :]

Mišel pravi ...

P***a, mularija ... nimate kaj druzga delat, kot da po yourtjub.kom iščete neumne filme ...

Anonimni pravi ...

Jst pravim - šta napravi Rus, svaka mu čast... jedino Rus može da to napravi... :)

Shkarpyan pravi ...

Ili možda Kina? Kina ili Rus, samo on dva, drugi ne može da napravi ;]

PS. Če slučajno kdo ne ve, o čem teče beseda, prilagam link že takorekoč legendarnega clipa - Pretty Diana:

http://www.youtube.com/watch?v=ZUAGoTERdnQ

Anonimni pravi ...

eh ti moje ljube vejice in velike zacetnice ;)

bleach nine pravi ...

hehe, sm vedla, da bo še ena korist od tega, da tist filmček uploadam ;)